Modern Gatsby New Year's Eve Party

Tickets

Tue 31 December | 06:00 PM
The Continent Hotel, Bangkok

“Modern Gatsby Party” on New Year’s Eve at The Continent Hotel, Bangkok"

 

Chef Satjar invites you to savour his New Year’s Eve 6 Course Tasting Menu, starting with an Amuse Bouche, followed by a selection of King Salmon Avocado, Hazelnut crusted Hokkaido Scallop, Creamy Porcini Mushroom soup. Cleanse your palette with a Lemon Sorbet and continue with Lobster Tail & Risotto. Select your main dish of Rib Eye Steak with Béarnaise Sauce or Snow Fish with Saffron Sauce and complete your meal with delightful Warm Chocolate Molten dessert.

New Year’s Eve 6 Course Tasting Menu at Medinii is THB 3,999 net/person including 1 glass of Sparkling wine, THB 5,999 net/person including 1 bottle of Sparkling wine with guaranteed window table seating.

  • New Year’s Eve 6 Course Tasting Menu at Bangkok Heightz is THB 3,999 net/person including 1 glass of Sparkling wine, THB 5,999 net/person including 1 bottle of Sparkling wine with guaranteed window table seating

31 ธันวาคม 2561 - เคานท์ดาวน์สไตล์โมเดิร์นแกสบี้ในธีม “Modern Gatsby Party”

เลือกชุดที่ทำให้คุณเป๊ะปังสุด ๆ ในสไตล์โมเดิร์นแบบย้อนยุคมาสวมใส่อวดโฉมกันในค่ำคืนส่งท้ายปีเก่าเพื่อต้อนรับความสุขสนุกสนานของปีใหม่ในยุค 20’s กับเคานท์ดาวน์ปาร์ตี้ดินเนอร์แพคเกจที่ H2O (เอชทูโอ) สระว่ายน้ำกลางแจ้งบนชั้น 37 ของโรงแรม เพิ่มดีกรีความสนุกไปกับดีเจ Double Deuce กับจังหวะสุดมันส์บนเวทีกลางน้ำ และชมความตระการตาจากดอกไม้ไฟที่ประกายแสงระยิบระยับบนท้องฟ้าใจกลางเมือง เที่ยงคืน...งานเลี้ยงยังคงไม่เลิกรา  บรรดาสาว ๆ ยัง สนุกสนานกับปาร์ตี้และขยับเท้าก้าวไปตามจังหวะบนฟลอร์เต้นรำได้จนถึงตีหนึ่ง เชฟสัจจา เอ็กเซ็คคิวทีฟเชฟ ของโรงแรม จัดเตรียมเซ็ทเมนู  นิวเยียร์สอีฟแบบ 6 คอร์ส ให้ท่านได้ลิ้มลองในคืนส่งท้ายปีเก่า เริ่มด้วย  Amuse Bouche อาหารเรียกน้ำย่อยสไตล์อิตาเลียน ตามด้วยคอร์ส 2 ที่มีให้เลือก 3 เมนู ได้แก่ แซลมอนอะโวคาโด หรือ หอยเชลล์ฮอกไกโดกับถั่วฮาเซลนัท หรือ ซุปครีมเห็ดพาร์ชินี ตัดรสด้วยเลมอนซอร์เบ และล็อบสเตอร์เทลกับริซ็อตโต้ ต่อด้วยจานหลักที่มีให้เลือกระหว่างสเต๊กริบอายเสิร์ฟกับซอสเบเนส หรือแซลมอนกับซอสส้ม ก่อนจะจบมื้อแบบสมบูรณ์ด้วยช็อคโกแลตมอลเทน

  • เลือกฉลองค่ำคืนส่งท้ายปีเก่ากับนิวเยียร์สอีฟเซ็ทเมนู 6 คอร์ส ได้ที่ห้องอาหารเมดินี่ หรือ ห้องอาหารบางกอกไฮทส์ ในราคาท่านละ 3,999 บาทสุทธิ (พร้อมสปาร์คกลิ้งไวน์ฟรี 1 แก้ว) หรือในราคาท่านละ 5,999 บาทสุทธิ (สำหรับที่นั่งริมหน้าต่างพร้อมสปาร์คกลิ้งไวน์ฟรี 1 ขวด)

 

NEW YEAR’S EVE

6 COURSE TASTING MENU

CHEF SATJAR AMUSE BOUCHE

เชฟสัจจาอามูสบุช

A taste of black truffle

____________________________

KING SALMON AVOCADO

แซลมอนอะโวคาโด้

Marinated King salmon served with avocado, mango, yoghurt cream and salmon caviar

 

HAZELNUT – CRUSTED HOKKAIDO SCALLOP

ฮอกไกโดสแกลลอปเฮเซลนัท

Pan seared Hokkaido scallops served with crispy raspberry, carrot puree and strawberry compote sauce

 

CREAMY PORCINI MUSHROOM

ครีมซุปเห็ด

Mushroom cream soup served with baked parmesan cheese and crisps white truffle foam

____________________________

LEMON SHERBET

เลมอนเชอร์เบท

____________________________

LOBSTER TAIL & RISOTTO

กุ้งลอบสเตอร์ย่างและทรัฟเฟิลริซอตโต้

Grilled lobster tail with white wine and creamy black truffle risotto

____________________________

RIB EYE STEAK WITH BEARNAISE SAUCE

สเต็กริบอายซอสแบร์เนส

Rib eye beef served with garlic, black truffle, mash potato, carrot, roasted garlic and Béarnaise sauce

-OR-

SNOW FISH WITH SAFFRON SAUCE

ปลาหิมะซาฟฟรอนซอส

Grilled snow fish, artichoke mousseline, rocket leave, saffron white wine sauce

____________________________

WARM CHOCOLATE MOLTEN

ช็อกโกแลตโมเท่นเค้กราดซอสราสเบอรี่และเสาวรส

With raspberry and passion fruit sauce

____________________________

COFFEE OR TEA

กาแฟ หรือ ชา