PARK SOCIETY NEW YEAR’S EVE DINNER: 31 DECEMBER 2019
Venue Details
PARK SOCIETY NEW YEAR’S EVE DINNER: 31 DECEMBER 2019
PARK SOCIETY: NEW YEAR’S EVE DINNER
6-TASTE OF NEW YEAR'S EVE DINNER
Before you take off into the new year, take a look back and revisit
the best of Park Society in six courses: Carabineros red prawn, Timbale, foie gras,
Halibut, Miyasaki-Wagyu, and our glamourous chocolate gold.
Finish off your last meal of the year, don’t forget to wish for a golden glamorous new year.
Date: 31 December 2019
Time: 6 PM to 12 AM
Venue: Park Society, 29th Floor
Price: THB 7,000++ per person with a glass of Champagne
THB 10,000++ per person with a glass of Champagne and wine pairing
6-COURSE OF NEW YEAR'S EVE DINNER
AMUSE BOUCHE
Foie gras | Oyster | Tomato
CARABINEROS RED PRAWN
Caviar | Sea-urchin | Sushi vinaigratte | Dashi Consommé | Kombu pickle
CHICKEN LIVER "TIMBALE"
Chicken liver | Mushroom | Port | Muscat Grapes
FOIE GRAS DUO
Foir gras "Terrine" | Foie gras "Chawanmushi" | Chanterelles
TRUFFLE HALIBUT
Halibut | Langoustine | Bisque | Truffle
MYASAKI STRIPLOIN
Wagyu Beef | Miso | Celeriac
PRE DESSERT
Festive cranberry
DESSERT
Chocolate Gold
ห้องอาหารพาร์ค โซไซตี้: นิวเยียร์ อีฟ ดินเนอร์ 6 คอร์ส
ก่อนจะถึงช่วงเวลาแห่งการนับถอยหลังสู่วันปีใหม่ โรงแรมโซ แบงคอก
ขอเชิญคุณมารับประทานมื้อค่ำส่งท้ายปีกันที่ห้องอาหารพาร์ค โซไซตี้
กับอาหาร 6 คอร์ส เมนู อาทิ กุ้ง Carabineros จากสเปน,Timbale, ฟัวกรา, ปลาแฮลิบัต,
เนื้อมิยาซากิ วากิว เนื้อวากิวคุณภาพเยี่ยม ปิดท้ายมื้ออาหารด้วยของหวานแสนอร่อยอย่าง ช็อกโกแลต โกลด์
Date: 31 ธันวาคม 2562
เวลา: 18.00 น. – 24.00 น.
สถานที่: ห้องอาหารพาร์ค โซไซตี้, ชั้น 29
ราคา 7,000++ บาท ต่อท่าน รวมแชมเปญ 1 แก้ว
ราคา 10,000++ บาท ต่อท่าน รวมแชมเปญ 1 แก้ว และไวน์แพริ่ง
6 คอร์ส ดินเนอร์ วันส่งท้ายปี
AMUSE BOUCHE
Foie gras | Oyster | Tomato
CARABINEROS RED PRAWN
Caviar | Sea-urchin | Sushi vinaigratte | Dashi Consommé | Kombu pickle
CHICKEN LIVER "TIMBALE"
Chicken liver | Mushroom | Port | Muscat Grapes
FOIE GRAS DUO
Foir gras "Terrine" | Foie gras "Chawanmushi" | Chanterelles
TRUFFLE HALIBUT
Halibut | Langoustine | Bisque | Truffle
MYASAKI STRIPLOIN
Wagyu Beef | Miso | Celeriac
PRE DESSERT
Festive cranberry
DESSERT
Chocolate Gold