PARK SOCIETY CHRISTMAS DAY DINNER: 25 DECEMBER 2019
Venue Details
PARK SOCIETY CHRISTMAS DAY DINNER: 25 DECEMBER 2019
PARK SOCIETY: CHRISTMAS DAY DINNER
5-TASTE OF CHRISTMAS EXPERIENCE
See the golden sparkles, hear the festive cheers,
and taste the flavors of Christmas with Botan Ebi, scallop,
foie gras, Bresse chicken, and end with festive finale dessert.
Date: 25 December 2019
Time: 6 PM to 11 PM
Venue: Park Society, 29th Floor
Price: THB 4,500++ per person with a glass of Champagne
THB 6,200++ per person with a glass of Champagne and wine pairing
5-TASTE OF CHRISTMAS EXPERIENCE
AMUSE BOUCHE
Foie gras | Oyster | Tomato
BOTAN EBI SALAD
Botan Ebi | Compressed Japanese Tomato | Burrata Cheese | Baby Octopus
HOKKAIDO SCALLOP
Hokkaido Scallop | Shiso | Smoked "Beurre Blanc" | Kimchi
FOIE GRAS
Foie gras | Pink peach | Hazelnut compote | Verbena
BRESSE CHICKEN & TRUFFLE
Bresse chicken | Truffle | Mushroom Tart
PRE DESSERT
Festive cranberry
DESSERT
The Festive Finale
ห้องอาหารพาร์ค โซไซตี้: คริสมาสต์เดย์ ดินเนอร์ (5 คอร์ส)
ห้องอาหารพาร์ค โซไซตี้ เราได้ตระเตรียมมื้อค่ำสุดพิเศษสำหรับคืนวันคริสมาสต์ไว้ให้กับคุณ
กุ้งโบตั๋น, หอยเซลล์ ฮอกไกโด, ฟัวกรา, ไก่เบรสจากฝรั่งเศส
ปิดท้ายมื้ออาหารอย่างงดงามด้วยเมนูขนมหวานจานพิเศษ
ให้คุณอิ่มอร่อยไปกับการฉลองในค่ำคืนนี้กับคนที่คุณรัก
วันที่: 25 ธันวาคม 2562
เวลา: 18.00 น. – 23.00 น.
สถานที่: ห้องอาหารพาร์ค โซไซตี้, ชั้น 29
ราคา 4,500++ บาท ต่อท่าน รวมแชมเปญ 1 แก้ว
ราคา 6,200++ บาท ต่อท่าน รวมแชมเปญ 1 แก้ว และไวน์แพริ่ง
5 คอร์ส มื้อค่ำวันคริสมาสต์
AMUSE BOUCHE
Foie gras | Oyster | Tomato
BOTAN EBI SALAD
Botan Ebi | Compressed Japanese Tomato | Burrata Cheese | Baby Octopus
HOKKAIDO SCALLOP
Hokkaido Scallop | Shiso | Smoked "Beurre Blanc" | Kimchi
FOIE GRAS
Foie gras | Pink peach | Hazelnut compote | Verbena
BRESSE CHICKEN & TRUFFLE
Bresse chicken | Truffle | Mushroom Tart
PRE DESSERT
Festive cranberry
DESSERT
The Festive Finale