NEW YEAR’S FEAST BUFFET: 1 JANUARY 2020
Venue Details
NEW YEAR’S FEAST BUFFET: 1 JANUARY 2020
RED OVEN: NEW YEAR’S FEAST
DAZZLE ON NEW YEAR’S DAY
Enjoy the lush array of seafood on ice with some sparkling.
And then savor the succulent cuts of imported meats from the carving station with a glass of fine red.
Your little ones can play chef at their cooking classes in the playroom while you sip on.
Consider it as a day of endless celebrations and drinks. It’s New Year’s Day after all!
Date: 1 January 2020
Time: Noon to 4 PM
Venue: Red Oven, 7th Floor
Price: THB 1,300++ per person with free-flow soft drinks, juices, water
Additional THB 1,100++ with free-flow Beverage Package
(inclusive of free flow cocktail + beer, wine selection of red/white/sparkling)
Additional THB 2,500++ with Exclusive Beverage Package
(inclusive of above drinks plus unlimited Champagne)
ห้องอาหารเร้ด โอเว่น: มื้อบรันซ์ วันปีใหม่
ร่วมต้อนรับปีใหม่กับมื้อบรันซ์ที่ห้องอาหารเร้ด โอเว่น ในวันขึ้นปีใหม่ (วันพุธที่ 1 มกราคม 2563)
กับไลน์อาหารมากมาย อาทิ ซีฟู้ดเสิร์ฟบนน้ำแข็ง เนื้อน้ำเข้าคุณภาพพรีเมี่ยมกับไวน์
หรือแชมเปญสักแก้วเพื่อเพิ่มรสชาติกลมกล่อมมากยิ่งขึ้น
นอกจากนี้ เรายังมีการจัดเตรียมห้องกิจกรรมและคลาสสอนทำขนมไว้ให้กับเด็ก ๆ ได้สนุกสนานกันตลอดทั้งวัน
เฉลิมฉลองต้อนรับปีใหม่ และร่วมส่งความสุขตลอดปี 2563 ไปด้วยกัน ที่โรงแรมโซ แบงคอก
วันที่: 1 มกราคม 2563
เวลา: 12.00 น. – 16.00 น.
สถานที่: ห้องอาหารเร้ด โอเว่น, ชั้น 7
ราคา 1,300++ บาท ต่อท่าน (รวมเครื่องดื่มแบบไม่มีแอลกอฮอล์)
เพิ่มเพียง 1,100++ บาท ต่อท่าน สำหรับแพ็คเกจข้างต้น รวมถึง ค็อกเทล เบียร์ ไวน์
(ไวน์แดง, ไวน์ขาว และสปร์กลิ้งไวน์)
เพิ่มเพียง 2,500++ บาท ต่อท่าน สำหรับแพ็คเกจข้างต้นรวม แชมเปญไม่อั้น